31 Ocak 2011 Pazartesi

PORTAKALLI ISLAK KEK


MALZEMELER:
  • 1 Yumurta
  • 1 Çay Bardağı Süt
  • 1 Çay Bardağı Sıvıyağ
  • 1 Su Bardağı Şeker
  • 2 Portakal Suyu ve Kabuğunun Rendesi
  • 1 Kabartma Tozu
  • 2 Su Bardağı Un
NOT: Kekimiz Piştikten Sonra Ilık İken;
  • 3 Yemek Kaşığı Süt
  • 1 Portakal Suyu
karışımı kekimizin üzerine dökülür.

ÜSTÜNE: 1 Krem Şanti+ 1 Su Bardağı Süt Krema Yapılır ve Üste Sürülür.
Süslemek İçin Antep Fıstığı ezmesi Konabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler