Ayçanın Tenceresi
29 Ocak 2011 Cumartesi
SADE ET YEMEĞİ (Kuşbaşı)
MALZEMELER:
500 Gr Kuşbaşı Et (Dana Eti)
2 Küçük Soğan
4 Diş Sarımsak
1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası
1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Kesme Şeker
Üzerini Geçmeyecek Kadar Sıcak Su
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz İçin Teşekkürler
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz İçin Teşekkürler