7 Şubat 2011 Pazartesi

PASTANE USULÜ KAKAOLU ISLAK KEK



MALZEMELER:
  • 5 Yumurta
  • 1,5 Su Bardağı Süt
  • 1,5 Su Bardağı Sıvıyağ
  • 2 Su Bardağı Şeker
  • 2 Su Bardağından 1 Parmak Eksik Un
  • 1 Kabartma Tozu
  • 1 Vanilya
  • 4 Yemek Kaşığı Kakao
SOSU İÇİN:
  • 1 Su Bardağı Şeker
  • 1,5 Su Bardağı Süt
  • 1/2 Su Bardağı Sıvıyağ
  • 2 Yemek Kaşığı Kakao
YAPILIŞI: Kek Hamurumuzun Tüm Malzemeleri Karıştırılır.Yağlanmış Dikdörtgen Kek Kalıbımıza Dökülür.170 Derecede 35 Dk Pişirilir. Pişen Kekimiz Dilimlenir ve Sosumuz Üzerine Dökülür. Mutlaka Denemelisiniz Lezzeti İnanılmaz lezzetliydi. Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler