13 Şubat 2011 Pazar

BATON KEK ÜZÜMLÜ-HİNDİSTANCEVİZLİ (Kendi Keşfim.)



MALZEMELER:
  • 4 Yumurta (Beyazları 1 cimdik tuz ile ayrı çırpılacak.)
  • 1 Su Bardağı Şeker
  • 1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
  • 1 Su Bardağından 2 Parmak Eksik Sıvıyağ
  • 1,5 Su Bardağı + 1 Yemek Kaşığı Un
  • 1 Yemek Kaşığı Su
  • 1/2 Limon Suyu
  • 1,5 Yemek Kaşığı Yoğurt
  • 1 Vanilya
  • 1 Kabartma Tozu
  • 1/2 Su Bardağı Hindistancevizi
  • 1 Su Bardağı Kuru Üzüm (Sıcak Suda Bekletilmiş)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz İçin Teşekkürler