MALZEMELER:
- 125 Gr Margarin
- 1 Yumurta
- 1 Su Bardağı İrmik
- 1/2 Su Bardağı Pudra Şekeri
- 1/2 Paket Kabartma Tozu
- 1 Paket Vanilya
- 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
- Aldığı Kadar Un (Ele Yapışmayacak Kadar)
ŞERBETİ:
- 1,5 Su Bardağı Şeker
- 2 Su Bardağı Su
- 2 Yemek Kaşığı Limon Suyu
ÜSTE:
- Yumurta Sarısı
- Ceviz
YAPILIŞI: İlk Önce Şerbetimizi Hazırlarız Ve soğumaya Bırakırız.Sonra hamur malzemelerimizi şekillendirerek üstüne yumurta sarımızı sürüp cevizlerimizide ekledikten sonra 180 derecede üstü kızarana kadar pişiririz.(35dk kadar)Fırından Çıkardığımız Sıcak Şekerparelerimizin Üzerine Ilınmış Şerbetimizi Dökeriz.Afiyet Olsun.
NOT: Bu ölçülerden benim 21 adet çıktı dilediğiniz gibi ölçüyü arttırabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumunuz İçin Teşekkürler